Υπό κράτηση τέθηκε 39χρονος για υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και παρεμπόδιση αστυνομικού κατά τη νόμιμη εκτέλεση του καθήκοντος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 22:00 χτες το βράδυ, μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο να σταματήσει για έλεγχο, ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει. Μέλη της Αστυνομίας ακολούθησαν το αυτοκίνητο και πέντε λεπτά αργότερα έγινε κατορθωτή η ανακοπή του.

Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν 39χρονος, κάτοικος Πάφου. Από τον έλεγχο που ακολούθησε. εντοπίστηκαν στο όχημά του δύο σακουλάκια με κοκαΐνη συνολικού βάρους δύο γραμμαρίων και ένα μπουκαλάκι με χάπια τα οποία πιστεύεται ότι πρόκειται για αναβολικά. Επίσης εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 1.125 ευρώ. Επίσης ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν συνολικά σε 42 συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού βάρους 70,5 γραμμαρίων και συνολικά βρέθηκαν επίσης 501 χάπια και 20 φιαλίδια με υγρή ουσία τα οποία πιστεύεται ότι είναι αναβολικά.

Ο 39χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Οι έρευνες συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου).