Διάταγμα κράτησης 24 ωρών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 30χρονου, ο οποίος φέρεται να ξυλοφόρτωσε 50χρονη φίλη του επειδή αρνήθηκε να του δώσει χρήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ανώνυμη πληροφορία σε αστυνομικό σταθμό της Επαρχίας Λεμεσού έκανε λόγο ότι ο 30χρονος έσυρε χθες με τη βία γυναίκα εντός του οχήματός του και αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν αστυνομικοί με τον ύποπτο, ο ίδιος αρνήθηκε το περιστατικό, ενώ έδωσε το τηλέφωνο στην 50χρονη, που βρισκόταν μαζί του, η οποία φοβούμενη ανέφερε πως είναι καλά στην υγεία της.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από την 50χρονη να παρουσιαστεί στον αστυνομικό σταθμό, όπως και έπραξε, όπου διαπιστώθηκε πως έφερε κτυπήματα, μώλωπες και άλλες κακώσεις στα χέρια και στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που εξασφάλισε η Αστυνομία, ενώ βρισκόταν στην οικία του, ο 30χρονος φέρεται να άρπαξε από το λαιμό την 50χρονη όταν αυτή αρνήθηκε να του δώσει χρήματα και ακολούθως να τη γρονθοκόπησε. Στην προσπάθειά της να διαφύγει, ο 30χρονος φέρεται να την μετέφερε με τη βία στο όχημά του, αφού πρώτα της κτύπησε το κεφάλι στην πόρτα του. Ο ίδιος, σύμφωνα με τη μαρτυρία, οδήγησε το όχημα σε απόμερο σημείο, συνεχίζοντας να κτυπά την 50χρονη με τα χέρια του.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την προσωποκράτησή του για 24 ώρες, σε σχέση με υπόθεση που αφορά στα αδικήματα της απαγωγής, της επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και της απειλής βιαιοπραγίας.