Διάταγμα κράτησης για περίοδο οκτώ ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 23χρονου, στο όχημα του οποίου εντοπίστηκαν 6,5 κιλά κάνναβης, χθες βράδυ στη Λεμεσό.

Ο 23χρονος συνελήφθη αρχικά για αυτόφωρο αδίκημα, όταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, επιχείρησε να αποφύγει τον έλεγχο από μέλη της ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λεμεσού), με αποτέλεσμα το όχημα του να συγκρουστεί με δυο υπηρεσιακά οχήματα και να ακινητοποιηθεί.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν έξι αεροστεγείς συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 6 κιλών και 480 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου στο υπνοδωμάτιο του 22χρονου αδελφού του, εντοπίστηκαν τέσσερις νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 65 γραμμάρια κάνναβης, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.

Ο 22χρονος κλήθηκε και μετέβη στα γραφεία της ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λεμεσού) όπου βρισκόταν ήδη και ο 23χρονος και στη συνέχεια συνελήφθησαν και οι δύο βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων, ο δεύτερος ύποπτος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο 23χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτηση του για περίοδο οκτώ ημερών.

Πηγή: ΚΥΠΕ