Υπέκυψε στα τραύματά του άνδρας, ηλικίας 89 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε κρίσιμη κατάσταση, μετά τον τραυματισμό του σε τροχαίο που συνέβη στην Λάρνακα, στις 24 Σεπτεμβρίου.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκρός είναι ο Ανδρέας Στυλιανού, κάτοικος Λάρνακας, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του χθες γύρω στις 4 το απόγευμα. 

Το τροχαίο είχε σημειωθεί γύρω στις 2 το μεσημέρι, στις 24 Σεπτεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας.
 
Σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρά την έξοδο προς Λειβάδια, με κατεύθυνση προς Αγία Νάπα, 29χρονος οδηγός αυτοκινήτου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κινήθηκε προς την λωρίδα εξόδου και προσέκρουσε στο αυτοκίνητο του 89χρονου, που ήταν σταματημένο μερικώς στην λωρίδα εξόδου και μερικώς στο ασφάλτινο πακέτο του δρόμου.
 
Ο 89χρονος, τη στιγμή της πρόσκρουσης βρισκόταν μπροστά από το σταματημένο όχημά του, το οποίο μετακινήθηκε προς τα εμπρός χτυπώντας τον και τραυματίζοντάς τον σοβαρά.
 
Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.