ενημέρωση 11:34

Άρχισε πριν από λίγα λεπτά η συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ, όπου αναμένεται να παρθούν καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Στη συνάντηση που διεξάγεται στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ, συμμετέχουν τα 20 μέλη του Διοικητικού Δυμβουλίου τα οποία και θα ψηφίσουν σήμερα για το αν θέλουν επανέναρξη ή διακοπή του πρωταθλήματος. Θα ψηφίσουν ακόμη και αν από τη νέα σεζόν η πρώτη κατηγορία θα αποτελείται από 12 ή 14 ομάδες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ αποτελείται από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, τους εκπροσώπους των δώδεκα ομάδων της πρώτης κατηγορίας, των δύο που υποβιβάστηκαν πέρσι (Αλκή, Ερμής), τρεις εκπροσωπούν την Β’ κατηγορία, ένας την Γ’ κατηγορία και ένας την ΣΤΟΚ.

Θυμίζουμε ότι στη χθεσινή σύσκεψη που έγινε για το θέμα του ποδοσφαίρου στο Προεδρικό Μέγαρο, η επιδημιολογική ομάδα απέρριψε το πρωτόκολλο υγείας που πρότεινε η ΚΟΠ.

Επίσης σημαντικό να αναφερθεί ότι πριν από λίγο η Ανόρθωση έστειλε νέα επιστολή σε ΚΟΠ και UEFA, όπου καλεί ουσιαστικά το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΠ να μην πάρει σήμερα την τελική του απόφαση για το μέλλον του πρωταθλήματος.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Προπονητών Κύπρου ο οποίος τονίζει ότι η οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στους προπονητές.