Η αστυνομία εκτιμά ότι τα άτομα που διέπραξαν χθες βράδυ ληστεία σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό, είναι τα ίδια πρόσωπα με αυτά που διέπραξαν προ ημερών ληστεία σε περίπτερο και φούρνο.

Οι δράστες έδρασαν και στις 3 περιπτώσεις με πανομοιότυπο τρόπο και φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκούλες. Και στις 3 ληστείες, οι δράστες διέφυγαν πεζοί. Οι περιγραφές των δραστών είναι ακριβώς οι ίδιες και στις τρεις περιπτώσεις, δηλαδή νεαρά πρόσωπα με λεπτή σωματική διάπλαση.

Η αστυνομία σε όλες τις περιπτώσεις αξιολόγησε κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που κατέγραψαν τους δράστες, ωστόσο, επειδή είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστούν.

Στα γραφεία της αστυνομικής διεύθυνσης Λεμεσού κλήθηκαν για ανάκριση κάποια άτομα που απασχόλησαν με παρόμοιες υποθέσεις την αστυνομία στο παρελθόν, ωστόσο δεν προέκυψε κάτι το ενοχοποιητικό εναντίον τους.

Χθες βράδυ, τρία πρόσωπα φορώντας κουκούλες εισήλθαν σε πρακτορείο στοιχημάτων στην Νεάπολη και αφού επιτέθηκαν και κτύπησαν τον 24χρονο υπάλληλο, άρπαξαν από το ταμείο 520 ευρώ καθώς και το κινητό του τηλέφωνο, και εξαφανίστηκαν πεζοί.

Ο 24χρονος από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο τμήμα πρώτων βοηθειών του νοσοκομείου Λεμεσού, και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απολύθηκε.

Η ληστεία στο φούρνο έγινε τη Δευτέρα και οι δράστες απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 300 περίπου ευρώ, ενώ η ληστεία στο περίπτερο διαπράχθηκε την περασμένη Παρασκευή και οι τρεις κουκουλοφόροι απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 340 ευρώ.