Τρία εξιτήρια δόθηκαν σήμερα από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.
 
Συνολικά, μέχρι τις 7 απόψε νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Αναφοράς 23 ασθενείς με κορωνοϊό, εκ των οποίων οι δύο βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση.
 
Σήμερα δόθηκαν τρία εξιτήρια σε ασθενείς των οποίων οι επαναληπτικές εξετάσεις για κορωνοϊό στις οποίες υποβλήθηκαν, ήταν αρνητικές.  Οι δύο ασθενείς μεταφέρθηκαν στο σπίτι τους όπου θα παραμείνουν υπό περιορισμό για 14 μέρες.
 
Το ένα πρόσωπο μεταφέρθηκε στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort Rehabilitation, Wellness, Assisted Living στην Τερσεφάνου, όπου και θα παραμείνει μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση του.
 
Μέχρι στιγμής συνολικά 18 ασθενείς που νόσησαν με κορωνοϊό, βρίσκονται στο Κέντρο Αποκατάστασης στην Τερσεφάνου.
 
Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς έγιναν 118 εισαγωγές και δόθηκαν 82 εξιτήρια.
 
Εν τω μεταξύ συνεχίζονται στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου οι εργαστηριακές εξετάσεις για κορωνοϊό σε άτομα από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, που δικαιούνται να εργάζονται με βάση το διάταγμα του Υπουργού Υγείας.
 
Εργαστηριακές εξετάσεις διεξάγονται επίσης σε εργαζόμενους από τον ιδιωτικό τομέα, των οποίων οι επιχειρήσεις δεν έχουν αναστείλει τις εργασίες τους.

Σήμερα στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου μέχρι τις 3 το μεσημέρι έδωσαν δείγμα 100 περίπου άτομα.

Πηγή: ΚΥΠΕ