Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η νεκροτομή στη σορό του 39χρονου Χρίστου Χαριλάου που εκτελέστηκε χθες λίγο πριν τα μεσάνυκτα έξω από το σπίτι του σε απόμερη περιοχή στο χωριό Παρεκκλησιά..  Τρεις σφαίρες έπληξαν το σώμα του. Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά.

Η νεκροτομη που διενεργήθηκε στη σορό του 39χρονου  από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου στο νοσοκομείο Λεμεσού,  κατέδειξε ότι ο θάνατός του επήλθε από εσωτερική αιμορραγία συνέπεια ρήξεως δεξιού πνεύμονα προκληθείσα από πυροβόλο όπλο.

Διαπιστώθηκε ότι το θύμα  δέχτηκε τρεις πυροβολισμούς. Θανατηφόρο φαίνεται να ήταν αυτό που έπληξε τον πνεύμονα και το οποίο ήταν διαμπερές και φαίνεται να προήλθε από πίσω του.  Τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν εντατικά τις έρευνες σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τους δράστες ή το δράστης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εικόνες κλειστών κυκλωμάτων, εκ των οποίων και αυτού του σπιτιού του θύματος δεν κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών. Στη σκηνή δεν εντοπίστηκαν ούτε κάλυκες, ωστόσο εκτιμάται ότι οι δράστες εκτέλεσαν τον Χαριλάου με αυτόματο πυροβόλο όπλο.