Τρεις από τους τέσσερις ασθενείς του Κορωνοϊού που έχουν διασωληνωθεί, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Λεμεσού. Πρόκειται για τον 47χρονο από τη Λάρνακα, τον 65χρονο Βρετανό από την Πάφο και μια 73χρονη γυναίκα η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της πόλης και η κατάσταση της υγείας της υποτροπίασε στη διάρκεια της μέρας, έτσι  έχει διασωληνωθεί.

Το νοσοκομείο της πόλης παραμένει σε καραντίνα  αφού, μετά από απόφαση του Υπουργείου Υγείας, έχει ανασταλεί από χθες το πρωί και για 72 ώρες  η λειτουργία του ΤΑΕΠ, παρά μόνο για εξαιρετικά επείγοντα περιστατικά. Έχει ανασταλεί επίσης η λειτουργία των  εξωτερικών ιατρείων, με εξαίρεση και ειδικές διευθετήσεις για αιματολογικά και ογκολογικά περιστατικά, αιμοκάθαρση και θαλασσαιμία. Παράλληλα, συνεχίζεται η ιχνηλάτηση των επαφών που είχαν οι τρεις εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, η παιδίατρος και δύο του διοικητικού προσωπικού που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. 

Μέχρι στιγμής,  έχουν ληφθεί δείγματα από περισσότερους από 150 εργαζόμενους στο κρατικό νοσηλευτήριο, το οποίο  υπολειτουργεί και πραγματικά οι επαγγελματίες υγείας υπερβάλλουν εαυτό για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες που νοσούν.  Στη διάρκεια της μέρας  συνεχίστηκαν  απολυμάνσεις και ψεκασμοί των χώρων του νοσηλευτηρίου.