Φωτογραφία αρχείου

Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα 36χρονος από τη Βουλγαρία, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ περπατούσε, μπροστά στα μάτια της μητέρας του. Το θανατηφόρο συνέβη στην Πάφο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτοκίνητο που κατευθυνόταν από τα Πότιμα με κατεύθυνση την Πέγεια,  κτύπησε γύρω στις 18:35 πεζό ο οποίος περπατούσε με την μητέρα του, στην ίδια κατεύθυνση που  κινείτο και το όχημα. Όπως διαφάνηκε, πρόκειται για 36χρονο, μόνιμο κάτοικο Πάφου, από τη Βουλγαρία.

Ο 36χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών όπου, σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, διαγνώστηκε ο θάνατός του.

Το όχημα που τον κτύπησε οδηγείτο από Βρετανό, ο οποίος παρέμεινε στη σκηνή.

Η μητέρα του 36χρονου, που δεν τραυματίστηκε, αφού είδε το τροχαίο και τον τραυματισμό του γιου της, υπέστη σοκ, τόσο αυτή, όσο και ο οδηγός του οχήματος που παρέσυρε τον γιο της.
 
Στο μεταξύ, κλειστός προσωρινά είναι ο δρόμος Κισσόνεργας – Πέγειας, στην περιοχή Πότιμα, λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ απόψε.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην περιοχή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας που διοχετεύεται μέσω εναλλακτικού δρομολογίου.
 
Προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί να οδηγούν με ασφαλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ