Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι για αύριο, 5 Δεκεμβρίου 2020, οι μονάδες δειγματοληψίας για τον έλεγχο του γενικού πληθυσμού θα βρίσκονται στα ακόλουθα σημεία:
 
Στη Λεμεσό θα βρίσκονται από τις 8.30 π.μ.-5 μ.μ. στον Χώρο Παλαιού Νοσοκομείου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μέσα Γειτονιάς (Οδός Κυριάκου Μάτση, πίσω από την Εκκλησία Αποστόλου Ανδρέα) και στον Υπόγειο χώρο στάθμευσης Limasssol Shopping Centre, Πολεμίδια (πρώην Ορφανίδης).
 
Στη Λάρνακα θα βρίσκονται από τις 8.30 π.μ.-5 μ.μ στον Χώρο στάθμευσης υπεραγοράς Σκλαβενίτη (Λεωφόρος Σπ. Κυπριανού) και στον Χώρο στάθμευσης υπεραγοράς Lidl, Αραδίππου.

Στην Λευκωσία θα βρίσκονται από τις 9 π.μ.-5 μ.μ. στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας, Παλλουριώτισσα, από τις 10 π.μ.-5 μ.μ. στην Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, Επισκοπειό, από τις 8.30 π.μ.-5 μ.μ. στον Χώρο Κρατικής Έκθεσης (μπροστά από Ανατολική Είσοδο), από τις 8.30 π.μ.-10.30 π.μ. στο Κοινοτικό Συμβούλιο Σιάς, από τις 11 π.μ.-5 μ.μ. στην Εκκλησία Αναστάσεως του Σωτήρος, Αλάμπρα και από τις 8.30 π.μ.-4 μ.μ. στο Κοινοτικό Ιατρείο Ιδαλίου.
 
Στην Πάφο, από τις 8.30 π.μ.-5 μ.μ. στον Πολυχώρο Πολιτισμού, Παλαιά Ηλεκτρική (Οδός Βλαδίμηρου Ηρακλέους 10) και στην Αμμόχωστο από τις 8.30 π.μ.-5 μ.μ, στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου, Παραλίμνι.
 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής.
 
Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.
 
Το Υπουργείο Υγείας ευχαριστεί τις Τοπικές Αρχές για την προθυμία και τη συνεργασία που προσφέρουν.