Σε χθεσινή συνάντηση, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (ΚΟΤΟΞ), Ανδρέας Θεοφυλάκτου, συμφώνησε σε όλα με τον Δήμο Λευκάρων σε ό,τι αφορά τους Διεθνείς Αγώνες τοξοβολίας που θα διεξαχθούν στα Λεύκαρα το φθινόπωρο.

Το Aphrodite Mediterranean Cup θα ξεκινήσει στις 28 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ραδιοσταθμού μας, στη χθεσινή συνάντηση αποφασίστηκε ότι κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης κάθε βράδυ θα γίνονται διάφορες εκδηλώσεις με απώτερο σκοπό να μάθουν οι ξένες αποστολές τις παραδόσεις μας, ενώ η Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας (ΚΟΤΟΞ) με τον Δήμο Λευκάρων θα τρέξουν κοινή διαφημιστική καμπάνια.

Με αφορμή αυτή την συμφωνία, ο Δήμαρχος Λευκάρων, Σοφοκλής Σοφοκλέους, δήλωσε: «Μαζί προχωρούμε. Με την Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας και μαζί με τον Δήμο Λευκάρων θα φιλοξενήσουμε από κοινού τον Διεθνή Αγώνα Τοξοβολίας Aphrodite Mediterranean Cup 2020, τον Οκτώβριο στα Λεύκαρα. Η Κύπρος και ο λαός μας χρειάζεται να γυρίσει σελίδα».

Επίσης όπως μάθαμε, γίνονται σκέψεις για δημιουργία γηπέδου αποκλειστικά για την τοξοβολία στην περιοχή Λευκάρων και προγραμματίζεται συνάντηση για το θέμα με τη συμμετοχή του προέδρου της ΚΟΤΟΞ, του Δημάρχου Λευκάρων, αλλά και του προέδρου του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Κωνσταντίνος Νικολάου