Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας ανακοίνωσε χθες αργά το απόγευμα ότι ήρθε σε συμφωνία με την Κοινότητα Ορμήδειας για δημιουργία γηπέδου αποκλειστικά για το άθλημα της τοξοβολίας.

Επίσης χθες ολοκληρώθηκε η 1η Ημερίδα Αξιολόγησης της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας σχετικά με το νέο γήπεδο στην Ορμήδεια:
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020, συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορμήδειας κ. Χριστοφή Κασιουρή μαζί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοδπονδίας Τοξοβολίας κ. Ανδρέα Θεοφυλάκτου στην γενέτειρα του αθλητή μας Χριστου Μισού (2ος στον Παγκόσμιο Παραολυμπιακό Αγώνα τοξοβολίας που πραγματοποιήθηκε στο S-Hertogenbosch Ολλανδίας, το 2019).
Είναι με μεγάλη ικανοποίηση που η Κοινότητα Ορμηδειας μαζί με την Κυπριακή Ομοδπονδία Τοξοβολίας προχωρούν στη δημιουργία γηπέδου αποκλειστικά για τοξοβολία.
Είναι το 5ο γήπεδο που ανακοινώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας μέσα στα τελευταία 3 χρόνια (Ομοσπονδιακές Εγκαταστάσεις Ομοσπονδίας στη Λευκωσία, Αγία Νάπα, Φρέναρος, Πύλα, Ορμήδεια).
Στόχος του κ. Θεοφυλάκτου είναι η κάθε γειτονιά να έχει και γήπεδο. Ευχόμαστε αυτή την προσπάθεια να την ασπαστουν και άλλες κοινότητες βλέποντας με το ίδιο θετικό μάτι την ανάπτυξη του αθλήματος που συνεπάγεται περισσότεροι νέοι στον αθλητισμό, περισσότεροι άνθρωποι μακριά από ουσίες και εξαρτήσεις.
*Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορμήδειας κ. Χριστοφής Κασιουρή μαζί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοδπονδίας Τοξοβολίας κ. Ανδρέα Θεοφυλάκτου, τον ταμία της Ομοσπονδίας κ. Πανίκο Κομοδρόμο, τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Στυλιανό Θεοφάνους και ο αθλητής Χρίστος Μισσός.