Συνεχίζονται οι εξετάσεις της Αστυνομίας για την υπόθεση απόπειρας φόνου, μετά τον τραυματισμό 39χρονου αιτητή πολιτικού ασύλου στον χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας όπου διαμένει, στην Πάφο. Ο συλληφθείς, ωστόσο, αρνείται στην Αστυνομία ότι είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 39χρονο μετά από αντιπαράθεση που έγινε για έναν χώρο στάθμευσης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, συγκεκριμένα, χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι 39χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με σοβαρό κάταγμα στο πόδι.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε πληροφορία ότι γύρω στις 9.10μ.μ. χθες, ενώ ο 39χρονος βρισκόταν πεζός στον χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει, άνδρας οδηγός φέρεται να οδήγησε σκόπιμα το αυτοκίνητό του εναντίον του και να τον κτύπησε. Στη συνέχεια ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε τη σκηνή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Από εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν 43χρονος κάτοικος Πάφου, ο οποίος φέρεται να έχει κάποιες διαφορές με τον 39χρονο για χώρο στάθμευσης.

Εναντίον του 43χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ανακρινόμενος ο 43χρονος παραδέχτηκε ότι ήταν οδηγός του οχήματος αλλά δεν παραδέχεται ότι ήθελε να σκοτώσει τον 39χρονο, αλλά, όπως ανέφερε, επιβιβάστηκε στο όχημά του για να φύγει από τη σκηνή και για να μην δοθεί συνέχεια στην αντιπαράθεση.

Οι ισχυρισμοί ωστόσο του 43χρονου διερευνώνται από το ΤΑΕ Πάφου.

Επίσης, εντοπίστηκε και το όχημα που οδηγούσε ο 43χρονος στο οποίο θα γίνουν και οι κατάλληλες επιστημονικές εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.