Το Κανάλι 6, σε συνεργασία με το Top Kinisis Travel, δίνει την ευκαιρία στους ακροατές του να κερδίσουν μια 8ήμερη κρουαζιέρα για 2 άτομα, με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Jewel of the Seas της Royal Caribbean, αξίας 1780 ευρώ!!

Αναχώρηση από Λεμεσό το Σάββατο 16 Οκτωβρίου για Πειραιά, Μύκονο, Σαντορίνη, Χανιά και Ρόδο!

Η κρουαζιέρα περιλαμβάνει διαμονή σε δίκλινη καμπίνα με μπαλκόνι, πλήρη διατροφή και ψυχαγωγία στο πλοίο.

Ο τυχερός θα καταβάλει λιμενικούς φόρους και τέλη υπηρεσιών.


Το Jewel of the Seas κατασκευάστηκε το 2004 και έτυχε μιας πλήρους ανακαίνισης το 2016 που στοίχισε 30 εκατομμύρια δολάρια. ‘Έχει χωρητικότητα 2702 επιβατών. Έχει μήκος 293μ και πλάτος 33μ και διαθέτει 13 καταστρώματα, 9 εστιατόρια, 13 μπαρ και σαλόνια, 3 πισίνες, 3 τζακούζι, σπα και γυμναστήριο, θέατρο 915 θέσεων, καζίνο, εξωτερικό σινεμά, μίνι γκολφ, καταστήματα, βιβλιοθήκη, δισκοθήκη και άλλα.

Πληροφοριακά, το κρουαζιερόπλοιο, λόγω των περιορισμών του COVID19, ταξιδεύει με μια πληρότητα 400 – 600 ατόμων.

Επίσης, τα 2 άτομα που θα ταξιδέψουν θα πρέπει να κατέχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού που να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 15 μέρες πριν από την αναχώρηση.

Απολαύστε ένα μοναδικό δώρο με άρωμα Ελλάδας!

Μία προσφορά του ταξιδιωτικού οργανισμού Top Kinisis!

Στείλτε μήνυμα στο 2626, με την ένδειξη ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ για να λάβετε μέρος στην κλήρωση.
Κάθε μήνυμα κοστίζει 40 σεντς.

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή «Μικρόφωνο στον πολίτη».

Κανάλι 6, 30 χρόνια για τον άνθρωπο και τον πολιτισμό.


Όροι και προϋποθέσεις:

1. Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα καλείται “Δωρεοδόχος”, δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα.
2. O Δωρεοδόχος θα πρέπει να συναινέσει στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός του ή/και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από την Top Kinisis Travel και/ή το Κανάλι 6, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Δωρεοδόχου να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί την Top Kinisis Travel και/ή το Κανάλι 6 να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού Δώρου.

3. Ο Δωρεοδόχος δεν πρέπει ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύζυγός του, ούτε και οποιοσδήποτε συγγενής του έως και πρώτου βαθμού, να είναι υπάλληλος της εταιρείας Top Kinisis Travel και/ή του ραδιοσταθμού Κανάλι 6.
4. Ο Δωρεοδόχος καθώς και το άτομο που θα τον/τη συνοδεύσει στην κρουαζιέρα, θα πρέπει να κατέχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού που να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 15 μέρες πριν από την αναχώρηση.

Jewel of the Seas – Όροι και προϋποθέσεις:
Για την ασφάλεια όλων των επιβατών και του πληρώματος, ισχύουν οι πιο κάτω περιορισμοί.
• To Jewel of the Seas δέχεται MONO εμβολιασμένους ενήλικες.

Παιδιά κάτω των 18 που δεν έχουν εμβολιαστεί, γίνονται αποδεκτά νοουμένου ότι έχουν αρνητικό αποτέλεσμα PCR test, τουλάχιστο 72 ώρες πριν την αναχώρηση και νοουμένου ότι θα κατεβαίνουν από το πλοίο ΜΟΝΟ όταν συμμετέχουν σε οργανωμένη εκδρομή του πλοίου που θα είναι περιοριστική σε επαφές.
• Πριν την επιβίβαση στο κρουαζιερόπλοιο στο Λιμάνι Λεμεσού, η Royal Caribbean μέσω συνεργατών τους, θα πραγματοποιεί σε όλους τους επιβάτες rapid test δωρεάν. Επιβίβαση θα επιτραπεί μόνο σε όσους έχουν αρνητικό αποτέλεσμα.

Προτείνεται σε όλους τους επιβάτες να έχουν ταξιδιωτική ασφάλιση που να καλύπτει και τα περιστατικά COVID-19.