Το Κανάλι 6 και τα καταστήματα Ηλεκτρικών ειδών LAZANIAS, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε μια κουζινομηχανή BOSCH MUM5 με ενσωματωμένη ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας, αξίας 469 ευρώ!

Στείλτε μήνυμα στο 2626 με την ένδειξη ΛΑΖΑΝΙΑΣ και μπείτε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε την κορυφαία κουζινομηχανή BOSCH MUM5 με πανίσχυρο μοτέρ 1000 watt για τέλεια αποτελέσματα ακόμα και με πολλά ή σκληρά υλικά, με ανοξείδωτο κάδο 3,9lt με ειδικό σχεδιασμό για τέλειο ζύμωμα έως 2,7kg κέικ και 3D Planetary Mixing για τέλεια ανάμειξη όλων των υλικών, που εξομοιώνει την κίνηση χεριών επαγγελματία αρτοποιού, αξίας 469 ευρώ!
Κάθε μήνυμα κοστίζει 40 Σεντ.

Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 2 Απριλίου στην εκπομπή «Ένα τραγούδι ακόμα, η παρέα του Σαββάτου» με τον Πανίκο Καρπέττα.


Όροι και προϋποθέσεις:

1. Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα καλείται “Δωρεοδόχος”, δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα ή ανταλλαγή του συγκεκριμένου δώρου με οποιοδήποτε άλλο.
2. O Δωρεοδόχος θα πρέπει να συναινέσει στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός του ή/και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από την A. LAZANIAS TRADING LTD και το Κανάλι 6, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Δωρεοδόχου να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί την A. LAZANIAS TRADING LTD να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού Δώρου.
3. Ο Δωρεοδόχος δεν πρέπει ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύζυγός του, ούτε και οποιοσδήποτε συγγενής του έως και πρώτου βαθμού, να είναι υπάλληλος της εταιρείας A. LAZANIAS TRADING LTD ή του ραδιοσταθμού Κανάλι 6.