Το Κανάλι 6 σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις μια AΣΥΡΜΑΤΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ BOSCH, με κορυφαία απόδοση καθαρισμού, αξίας πεντακοσίων ενενήντα εννέα ευρώ! 

Μία προσφορά των ηλεκτρικών ειδών Ανδρέας Λαζανιάς στη Λεμεσό!

Στείλε μήνυμα στο 2626, με την ένδειξη Λαζανιάς και μπες στην κλήρωση για μια AΣΥΡΜΑΤΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ BOSCH με απεριόριστο χρόνο καθαρισμού, χάρη στις επαναφορτιζόμενες-εναλλασσόμενες μπαταρίες και τον φορτιστή ταχείας φόρτισης, αξίας πεντακοσίων ενενήντα εννέα ευρώ!

Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 18 Ιουλίου στην εκπομπή Ένα Τραγούδι Ακόμα με τον Πανίκο Καρπέττα, στις 10 το πρωί.

 

AΣΥΡΜΑΤΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ BOSCH BBS812PCK – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
• Απεριόριστη διάρκεια καθαρισμού: Η διάρκεια λειτουργίας είναι απεριόριστη, χάρη στον ταχυφορτιστή της Bosch που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία. Ο ταχυφορτιστής, σε συνδυασμό με τις δυο μπαταρίες 3.0 Ah Bosch Power for ALL, σας δίνουν τη δυνατότητα πλήρους φόρτισης της μιας μπαταρίας, ενώ εσείς χρησιμοποιείτε την άλλη.*
• Power for ALL System: η μπαταρία είναι μέρος του 18V ασύρματου συστήματος της Bosch και αφορά σε όλα τα εργαλεία μαστορέματος και κήπου (πράσινη σειρά).
• Καθαρισμός σε όλα τα επίπεδα: πολυάριθμα αξεσουάρ για καθαρισμό από το πάτωμα ως το ταβάνι, ακόμα και στο αυτοκίνητο.
• Κορυφαία απόδοση καθαρισμού: Το πέλμα All Floor HighPower brush, σε συνδυασμό με το μοτέρ DigitalSpin Motor, σας επιτρέπουν να καθαρίζετε σε κάθε είδος επιφάνειας.
• Cartridge φίλτρο με πτυχές: ο αέρας που εξέρχεται από τη σκούπα είναι πιο καθαρός από τον υπάρχων αέρα στο δωμάτιο, χάρη στο 99,9% φιλτράρισμα.

Όροι και προϋποθέσεις:
1. Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα καλείται “Δωρεοδόχος”, δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα.
2. O Δωρεοδόχος θα πρέπει να συναινέσει στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός του ή/και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από την Ανδρέας Λαζανιάς και το Κανάλι 6, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Δωρεοδόχου να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί την Ανδρέας Λαζανιάς να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού Δώρου.
3. Ο Δωρεοδόχος δεν πρέπει ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύζυγός του, ούτε οποιοσδήποτε συγγενής του έως και πρώτου βαθμού, να είναι υπάλληλος της εταιρείας Ανδρέας Λαζανιάς ή του ραδιοσταθμού Κανάλι 6.