Το Κανάλι 6 και τα καταστήματα Ηλεκτρικών ειδών ANDREAS LAZANIAS TRADING LTD, σας κάνουν δώρο μια κουζινομηχανή GRUPPE, αξίας 490 ευρώ!

Στείλτε μήνυμα στο 2626, με την ένδειξη ΛΑΖΑΝΙΑΣ και μπείτε στην κλήρωση για μια κουζινομηχανή GRUPPE, με μοντέρνο σχεδιασμό, ανοξείδωτο κάδο 6.7lt, τρεις διαφορετικούς αναδευτήρες και με λειτουργία 6 ταχυτήτων, αξίας 690 ευρώ!

Κάθε μήνυμα κοστίζει 40 Σεντ.

Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 17 Ιουλίου στην εκπομπή Ένα Τραγούδι ακόμα, η παρέα του Σαββάτου, με τον Πανίκο Καρπέττα.

Όροι και προϋποθέσεις:
1. Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα καλείται “Δωρεοδόχος”, δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα.
2. O Δωρεοδόχος θα πρέπει να συναινέσει στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός του ή/και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από την A. LAZANIAS TRADING LTD και το Κανάλι 6, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Δωρεοδόχου να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί την A. LAZANIAS TRADING LTD να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού Δώρου.
3. Ο Δωρεοδόχος δεν πρέπει ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύζυγός του, ούτε και οποιοσδήποτε συγγενής του έως και πρώτου βαθμού, να είναι υπάλληλος της εταιρείας A. LAZANIAS TRADING LTD ή του ραδιοσταθμού Κανάλι 6.