Η ΥΚΑΝ στην Πάφο εντόπισε 6,5 κιλά κάνναβης στην κατοχή τεσσάρων προσώπων τα οποία και συνελήφθησαν και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου.

Η σύλληψη των τριών πρώτων προσώπων ήταν επεισοδιακή.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3 χθες το απόγευμα στην Πάφο, μέλη της ΥΚΑΝ έκαναν σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει για έλεγχο. Ωστόσο, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει. Στην προσπάθειά του αυτή, το όχημα συγκρούστηκε διαδοχικά με τρία αστυνομικά οχήματα, με αποτέλεσμα  τον ελαφρύ τραυματισμό ενός μέλους της Αστυνομίας.

Για την ανακοπή του πιο πάνω οχήματος χρειάστηκε η ρίψη προειδοποιητικών πυροβολισμών, τόσο στον αέρα, όσο και κατά του οχήματος, από μέλη της Αστυνομίας.

Μετά την ανακοπή του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ήταν 30χρονος, κάτοικος Λάρνακας, ενώ σε αυτό επέβαιναν άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 31 και 26 ετών, επίσης κάτοικοι Λάρνακας.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους ενός κιλού περίπου.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 37χρονου, κάτοικου Πάφου, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί το αυτοκίνητό του στην Πάφο και ανακόπηκε από μέλη της ΥΚΑΝ.

Ο 37χρονος αρχικά παρουσίασε πλαστά έγγραφα της ταυτότητάς του, ενώ η πραγματική του ταυτότητα διαπιστώθηκε αργότερα σε έρευνα που έγινε στην οικία του, μετά την εξασφάλιση γραπτής του συγκατάθεσης.

Στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα σε αποθήκη, της οποίας τα κλειδιά είχαν εντοπιστεί προηγουμένως στην κατοχή του 37χρονου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, μεταξύ άλλων, ποσότητα κάνναβης συνολικού μικτού βάρους  5,5 κιλών περίπου.