Δηλώνουμε βέβαιοι ότι στα στιβαρά του χέρια του Χαράλαμπου Προύντζου η οικονομική πολιτική της διακυβέρνησης Μαυρογιάννη που έχει ως φάρο την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση θα οδηγήσει την Κύπρο στην νέα εποχή, δήλωσε στην εκπομπή του Σταθμού μας «Ελεύθερα κι Ωραία» η εκπρόσωπος του Επιτελείου Μαυρογιάννη Αλεξάνδρα Ατταλίδου.

Χαρακτήρισε τον κ. Προύντζο ως άνθρωπο αυτοδημιούργητο με ξεκάθαρες θέσεις για την επιχειρηματικότητα και πρόσθεσε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει εδώ και καιρό υιοθετήσει ως πυξίδα ανάπτυξης της την πράσινη συμφωνία.

Ο εκπρόσωπος του επιτελείου Νίκου Χριστοδουλίδη Γιάννης Παναγιώτου, απάντησε ότι σημαντική προϋπόθεση για τον διορισμό υπουργών, είναι η εκλογή ενός υποψηφίου Προέδρου. Σημείωσε ωστόσο ότι είναι θεμιτό, ένας υποψήφιος που αισθάνεται την ανάγκη να καθησυχάσει ψηφοφόρους που προέχονται από τον χώρο της δεξιάς, να προβαίνει σε ανάλογες ανακοινώσεις.

Ο κ. Παναγιώτου επισήμανε ότι όσο περνούν οι μέρες το Επιτελείο εισπράττει μηνύματα από Συναγερμικούς ψηφοφόρους ότι αγκαλιάζουν ακόμα περισσότερο την υποψηφιότητα Νίκου Χριστοδουλίδη ο οποίος μπορεί να εξασφαλίσει τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας.

Η κ. Ατταλίδου απάντησε ότι ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ξεκαθάρισε ότι θα υπερασπιστεί την Κύπρο ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πρόσθεσε ότι ο υποψήφιος έχει δηλώσει δημόσια την χρηματοδότηση που έλαβε για την εκστρατεία του σε αντίθεση με τον κ. Χριστοδουλίδη.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή εδώ: