Φωτογραφία και τα στοιχεία υπόπτου άντρα, ο οποίος αναζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού ύψους 4,500 ευρώ περίπου, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.
Ο αναζητούμενος ύποπτος, μετέβη σε ανταλλακτήριο κατάστημα συναλλάγματος στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου ζήτησε από υπάλληλο να του ανταλλάξει χρηματικό ποσό ύψους κοντά στα 5500 δολαρίων σε ΕΥΡΩ. Μετά την καταμέτρηση του ποσού από τον υπάλληλο με ταχυδακτυλουργικό τρόπο ο ύποπτος κι αφού είχε παραλάβει το ποσό σε ευρώ, κατάφερε να αλλάξει τη δέσμη των δολαρίων με άλλη που είχε έτοιμη και περιείχε χαρτονομίσματα του ενός δολαρίου. Η αντικατάσταση της δέσμης δεν έγινε αντιληπτή από τον υπάλληλο Όταν ο τελευταίος κατάλαβε τι είχε συμβεί, κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία Η ίδια ιστορία επαναλήφθηκε στις 8 χθες βράδυ σε ανταλλακτήριο συναλλάγματος στην τουριστική Αμαθούντα. Νεαρός προσποιήθηκε στον υπάλληλο ότι ήθελε να αλλάξει ποσό 10 χιλιάδων δολαρίων σε ευρώ Και πάλι κατάφερε να αλλάξει τη δέσμη που παρέδωσε στον υπάλληλο με άλλη ελάχιστων δολαρίων, φεύγοντας με την αρχική δεσμίδα του και επιπλέον με 9 χιλιάδες 700 ευρώ.
Να σημειωθεί ότι στην πρώτη καταγγελία στο Λιοπέτρι ο δράστης περιγράφεται ως ασιατικής καταγωγής, ενώ στην περίπτωση της Αμαθούντας τα στοιχεία τον φέρουν ως ανατολικοευρωπαίο.