Το ενδεχόμενο να μην γίνει κατορθωτό να ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις στα γήπεδα, αφού κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα εξελιχθεί η πανδημία του  COVID-19, τέθηκε επί τάπητος στην τηλεδιάσκεψη που είχε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) με τους προέδρους των ομάδων Α’ κατηγορίας, όπως έκανε γνωστό η ίδια η Ομοσπονδία. Δεν πάρθηκαν, ωστόσο, συγκεκριμένες αποφάσεις και οι συζητήσεις συνεχίζονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Σε τηλεδιάσκεψη που έγινε το απόγευμα, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας ενημέρωσε τους Προέδρους των ομάδων Α’ Κατηγορίας για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, σε σχέση και με την χθεσινή ενημέρωση που έγινε στις Ομοσπονδίες από την UEFA.

Την ενημέρωση του Προέδρου ακολούθησε εκτενής συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που απασχολούν τις ομάδες Α’ Κατηγορίας.

Μεταφέρθηκε από την ηγεσία της ΚΟΠ στους Προέδρους των Σωματείων η επιθυμία της UEFA για ολοκλήρωση των διοργανώσεων στο γήπεδο, όμως, συζητήθηκε και το ενδεχόμενο, αυτό να μην γίνει κατορθωτό, αφού κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα εξελιχθεί η Πανδημία του ιού COVID-19.

Έγινε επίσης συζήτηση για θέματα που άπτονται του οικονομικού.

Δεν λήφθηκαν οποιεσδήποτε αποφάσεις και η συζήτηση θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες».