Χειροπέδες στον φερόμενο ως δράστη του άγριου φονικού που διαπράχθηκε χθες βράδυ στην Ορμήδεια πέρασαν μέλη  της αστυνομίας των Βρετανικών βάσεων. Πρόκειται για 45χρονο από την Ορμήδεια. Ο ύποπτος σύμφωνα με τις ΒΒ μετέβη λίγο μετά τις επτά το απόγευμα στον αστυνομικό σταθμό Δεκέλειας όπου και συνελήφθη.

Θύμα του άγριου φονικού, σύμφωνα με την αστυνομία των Βρετανικών βάσεων, είναι ο Χαράλαμπος Κωνσταντινίδης, 52 ετών από το Παραλίμνι. Ο φόνος  διαπράχθηκε στο συνεργείο βαφής αυτοκινήτων, ιδιοκτησία του δράστη, ο οποίος αφού πυροβόλησε τον Κωνσταντινίδη στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο, εγκατέλειψε τη σκηνή.

Οι ΒΒ βρίσκονται εν αναμονή καθόδου ιατροδικαστή από την Ελλάδα για να διενεργηθεί νεκροτομή στη σορό του θύματος.  Ο 45χρονος καταζητείτο από την αστυνομία, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους ανακριτές, παραδόθηκε  σ’ αυτούς. Έχει τεθεί υπό κράτηση και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Βρετανικού δικαστηρίου.

Τα αίτια του φόνου διερευνόνται από την αστυνομία. Πληροφορίες κάνουν λόγο για οικονομικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους οι δύο άντρες και συγκεκριμένα για χρηματικό ποσό περίπου 1500 ευρώ.