Συνελήφθη πριν από λίγο ο 37χρονος που καταζητούσε η Αστυνομία Λεμεσού σε σχέση με την ανεύρεση τσάντας ώμου, που περιείχε 53 καπνογόνα και 9 φωτοβολίδες, στο στάδιο Άλφα-μέγα της Λεμεσού στη διάρκεια του αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΠΟΕΛ.

Στο μεταξύ, το δικαστήριο στη Λεμεσό εξέδωσε σήμερα διάταγμα 3ήμερης κράτησης εναντίον του 48χρονου που συνελήφθη χθες βράδυ για την υπόθεση, ενώ εξακολουθεί να καταζητείται κι ένας 38χρονος.

Από αξιολόγηση του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του σταδίου προέκυψε μαρτυρία εναντίον των τριών, σε σχέση με την ανεύρεση στο ψευδοτάβανο των ανδρικών αποχωρητήριων στην πλευρά του Απόλλωνα, της τσάντας με τα καπνογόνα.

Ο 48χρονος ανακρινόμενος, δεν απάντησε στις ερωτήσεις επικαλούμενος το δικαίωμα της σιωπής.

Εναντίων των τριών προσώπων διερευνώνται τα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, μεταφοράς επικίνδυνων αντικειμένων σε αθλητικό χώρο, κατοχής, χρήσης και ρίψης επικίνδυνων αντικειμένων, απόκρυψης προσώπου, πρόκλησης ζημιάς σε εγκαταστάσεις αθλητικού χώρου, παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης εκρηκτικών υλών και κακόβουλης ζημιάς.