Συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, ένας 33χρονος για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης του 58χρονου Χρήστου Σιακού από τη Λεμεσό, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Όπως αναφέρεται, γύρω στις 5 τα ξημερώματα σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε ανοικτό χώρο στην επαρχία Λεμεσού, υπήρχε ένα τραυματισμένο πρόσωπο. Μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν άμεσα στη σκηνή, όπου εκεί εντόπισαν ένα πρόσωπο ηλικίας 28 ετών, ενώ ο τραυματίας ηλικίας 58 ετών, είχε ήδη μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, οι 28χρονος και 58χρονος αφού συναντήθηκαν με τρίτο πρόσωπο ηλικίας 33 ετών, μετά από διαφωνία που είχαν, ο 33χρονος φέρεται να εισήλθε εντός του οχήματος του και σκόπιμα παρέσυρε και τραυμάτισε τον 58χρονο, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ο 58χρονος υπέκυψε στα τραύματα του γύρω στις 6π.μ. στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ εναντίον του 33χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, προστίθεται.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση, αναφέρεται τέλος στην αστυνομική ανακοίνωση.