Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, ύποπτος που καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού άντρα, ηλικίας 22 ετών, με μαχαίρι. Ο ύποπτος, ηλικίας 30 ετών, τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία και καταγγελία που υπέβαλε στην Αστυνομία ο 22χρονος, γύρω στις 3.30 χθες τα ξημερώματα, αφού ο ίδιος εξήλθε της κατοικίας του, που βρίσκεται σε περιοχή στην επαρχία Αμμοχώστου, δέχτηκε επίθεση από τον 30χρονο ύποπτο, ο οποίος με μαχαίρι, πιθανόν τύπου μπαλτά, τον τραυμάτισε στο δεξί του χέρι.

Ο 30χρονος ύποπτος, ο οποίος είναι συγκάτοικος του 22χρονου παραπονούμενου, εγκατέλειψε τη σκηνή, ενώ ο 22χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι στο δεξί χέρι έφερε βαθύ τραύμα, πιθανόν από αιχμηρό αντικείμενο. Αφού του έγινε συρραφή και έτυχε περίθαλψης, αυτός έλαβε εξιτήριο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 30χρονου υπόπτου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του. Λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ της Παρασκευής, ο ύποπτος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, στην επαρχία Αμμοχώστου και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.