Συνεχίζονται οι εξετάσεις των ανακριτών της Αστυνομίας, προς εντοπισμό των πέντε κουκουλοφόρων οι οποίοι κατάφεραν να αποσπάσουν από το σπίτι 71χρονου στη Λάρνακα, το συνολικό ποσό των 36,250 ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας ανέφερε πως «τα ξημερώματα της Τετάρτης 19 Απριλίου καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας, από άνδρα ηλικίας 71 ετών κάτοικο της πόλης, ότι ενώ ο ίδιος, η σύζυγος και η κόρη του κοιμόντουσαν στα υπνοδωμάτια τους, ξύπνησαν από γαύγισμα του σκύλου τους και φασαρία στο σαλόνι τους. Αμέσως μετέβησαν στο χώρο όπου διαπίστωσαν τη παρουσία πέντε κουκουλοφόρων οι οποίοι τους ανάγκασαν να τους παραδώσουν χρυσαφικά αξίας 11 χιλιάδων ευρώ και μετρητά ύψους 21,650 ευρώ».

Επίσης, συνέχισε «οι δράστες έκλεψαν δύο φορητούς υπολογιστές και ένα κινητό τηλέφωνο. Η συνολική αξία της κλαπείσας περιουσίας ανέρχεται στις 36,250 ευρώ».

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, ανέφερε ο κ. Χατζηγιασεμή, «διαπιστώθηκε ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο από την πόρτα του υπογείου που οδηγεί στο σαλόνι, την οποία παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο. Η Αστυνομία συνεχίζει από χθες τις εξετάσεις και έρευνες στην περιοχή για να διαπιστωθούν οι κινήσεις των δραστών, αξιολογούνται πληροφορίες και αναμένονται τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων σε τεκμήρια που βρέθηκαν στην σκηνή έτσι ώστε να οδηγηθούμε στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών».

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ