Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των ανακριτών του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, αναφορικά με την πρωτοφανή ληστεία που διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ομάδα των ανακριτών που έχει συσταθεί για διερεύνηση της υπόθεσης, αξιολογεί το περιεχόμενο από τις καταθέσεις των παρευρισκομένων, εστιάζοντας την προσοχή τους στις περιγραφές των δραστών, πως κινήθηκαν, και τυχόν λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Από τη σκηνή έχουν παραληφθεί τεκμήρια, μεταξύ άλλων τα τηλέφωνα των παρευρισκομένων και τα κλειδιά των αυτοκινήτων τους, τα οποία αρχικά είχαν κλαπεί, στη συνέχεια όμως, εγκαταλείφθηκαν από τους δράστες πλησίον του χώρου όπου διαπράχθηκε η ληστεία. Τα τεκμήρια έχουν σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί επιστημονική μαρτυρία που θα αποκαλύψει τους ληστές.

Η γκανγκστερική ληστεία σημειώθηκε γύρω στις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης όταν, τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν σε υποστατικό που βρίσκεται σε ερημική τοποθεσία του Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, ζητώντας από τους τριάντα παρευρισκόμενους να πέσουν στο πάτωμα. Στη συνεχεία τους έδεσαν τα χέρια και τους λήστεψαν, αποσπώντας ακριβά προσωπικά αντικείμενα. Οι τέσσερις τράπηκαν ακολούθως σε φυγή, εγκαταλείποντας την περιοχή.

 

πηγή ΚΥΠΕ