Στη σύλληψη νεαρού ηλικίας 21 ετών από τη Λεμεσό, προχώρησε χθες η Αστυνομία, σε σχέση με υπό διερεύνηση υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, χθες το μεσημέρι, από 76χρονο κάτοικο Λεμεσού. Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, ο παραπονούμενος μετέβη χθες το πρωί σε εστιατόριο σε παραλιακή τοποθεσία στη Λεμεσό. Μεταξύ των ωρών 10.25π.μ. και 10.45π.μ., άφησε την τσάντα του, σε καρέκλα του εστιατορίου και πήγε για κολύμπι, όταν δε επέστρεψε διαπίστωσε ότι η τσάντα είχε κλαπεί.

Εντός της τσάντας, σύμφωνα με τον 76χρονο, βρισκόταν το κινητό του τηλέφωνο, το κλειδί της οικίας του και το κλειδί του αυτοκινήτου του. Ακολούθως ο παραπονούμενος, διαπίστωσε ότι κλάπηκε και το αυτοκίνητό του, το όποιο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης του εστιατορίου.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης λήφθηκε πληροφορία, στην Αστυνομία, ότι το συγκεκριμένο όχημα θεάθηκε σταθμευμένο, σε δρόμο της Λεμεσού, ενώ ένας άνδρας, προσπαθούσε να το οδηγήσει. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου εντόπισαν το αυτοκίνητο και το εν λόγω πρόσωπο.

Προστίθεται ότι όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 21χρονο, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε μέρος της κλαπείσας περιουσίας. Ο 21χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου αργότερα επανασυνελήφθηκε δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Με αφορμή και αυτή την υπόθεση, η Αστυνομία υπενθυμίζει το κοινό ότι κατά την παραμονή μας στην παραλία ή άλλους εκδρομικούς χώρους, «θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για την προστασία της περιουσίας μας. Καλό είναι να μεταφέρουμε μόνο τα απαραίτητα χρήματα, που θα χρειαστούμε και να αποφύγουμε να πάρουμε μαζί μας αντικείμενα μεγάλης αξίας».

«Σε κάθε περίπτωση η περιουσία που θα μεταφέρουμε μαζί μας, δεν πρέπει να αφήνεται ανεπιτήρητη. Όπου είναι δυνατόν, συνεργαζόμαστε με άλλους λουόμενους ή εκδρομείς, για αλληλοεπιτήρηση της περιουσίας μας», καταλήγει η ανακοίνωση.