Δύο πρόσωπα ηλικίας 17 και 14 ετών συνελήφθησαν χθες στη Λάρνακα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά παράνομη κατοχή περιουσίας, κλοπή, κλεπταποδοχή και επίθεση εναντίον Αστυνομικού.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφέρεται ότι το πρωί της Τετάρτης 19 Ιουνίου «καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από γυναίκα κάτοικο Λευκωσίας, ότι κλάπηκε η τσάντα της, την οποία είχε αφήσει σε παγκάκι στην παραλία στην επαρχία Λάρνακας, καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της. Επίσης κατήγγειλε ότι κλάπηκε και το κινητό της τηλέφωνο το οποίο βρισκόταν εντός του οχήματος της, αξίας 500 ευρώ περίπου».

Μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας «μετέβηκαν στην περιοχή για εξετάσεις, ενώ μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, ανέκοψαν για έλεγχο δύο πρόσωπα, ηλικίας 17 και 14 ετών, τα οποία θεάθηκαν να κινούνται ύποπτα. Στην κατοχή των δύο προσώπων, εντοπίστηκε μία νάιλον τσάντα που περιείχε μεταξύ άλλων, έξι κινητά τηλέφωνα, για τα οποία δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους».

Προστίθεται ότι «τα δύο πρόσωπα αφού πληροφορήθηκαν ότι θα συλληφθούν, έσπρωξαν τα μέλη της Αστυνομίας και προσπάθησαν να τραπούν σε φυγή. Ο 17χρονος ανακόπηκε και συνελήφθη, ενώ ο 14χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο αργότερα».

Επίσης, χθες το απόγευμα, «δύο ακόμη πρόσωπα κατήγγειλαν την κλοπή των τριών κινητών τους τηλεφώνων από τα οχήματα τους, τα οποία ήταν ξεκλείδωτα, στην ίδια περιοχή της Λάρνακας. Τα κινητά αναγνωρίστηκαν από τους παραπονούμενους, ανάμεσα στα κινητά που εντοπίστηκαν στην κατοχή των δύο υπόπτων».

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ