Στη σύλληψη άντρα, ηλικίας 48 χρόνων, προχώρησαν χθες το βράδυ μέλη της Αστυνομίας, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συμπλοκής, τραυματισμού, μαχαιροφορίας, παράνομης εισόδου σε περιουσία, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, άλλα τρία πρόσωπα, άντρες ηλικίας 49, 26, και 52 ετών, συνελήφθησαν για την ίδια υπόθεση και τελούν υπό τριήμερη κράτηση βάσει δικαστικών διαταγμάτων, που εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο 48χρονος ύποπτος, λόγω τραυματισμού που υπέστη στην πλάτη, μετά από επίθεση που φέρεται να δέχθηκε την περασμένη Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης και τελεί υπό αστυνομική φρούρηση. Η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς είναι εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν στην κατοικία του 52χρονου, στην επαρχία Λευκωσίας, όπου λίγο πριν τις 4.00 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, φέρεται να είχαν μεταβεί οι 49χρονος και 26χρονος. Στην κατοικία φέρεται να βρισκόταν και ο 48χρονος οικείος του 52χρονου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ