Άνδρας ηλικίας 34 ετών συνελήφθη χθες από την Αστυνομία ως ύποπτος για διερευνώμενη υπόθεση ναρκωτικών, μετά τον εντοπισμό ποσότητας ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τις προηγούμενες μέρες έφτασε μέσω ταχυδρομείου στη Λάρνακα, από χώρα του εξωτερικού, χαρτοκιβώτιο το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο. Λειτουργός του Τμήματος Τελωνείων, στην παρουσία μελών της ΥΚΑΝ, έλεγξε το χαρτοκιβώτιο και διαπιστώθηκε ότι αυτό περιείχε ξηρή φυτική ύλη κάνναβη, συνολικού βάρους 7 κιλών και 260 γραμμαρίων.

Ο 34χρονος μετέβη χθες στο υποστατικό της εταιρείας ταχυδρομικών υπηρεσιών όπου είχε φτάσει το χαρτοκιβώτιο και το παρέλαβε, πλαστογραφώντας την υπογραφή και το όνομα του παραλήπτη.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ συνέλαβαν τον άνδρα για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολούθησε έρευνα στον 34χρονο και στο αυτοκίνητό του, απ’ όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για εξετάσεις.

Εναντίον του 34χρονου διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Αργότερα σήμερα, ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Την υπόθεση διερευνά το Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

ΚΥΠΕ