Δύο ανήλικους συνέλαβε χθες βράδυ η Αστυνομία, σε σχέση με την υπόθεση επίθεσης και σοβαρού τραυματισμού δύο προσώπων από το Πακιστάν, τη νύχτα του Σαββάτου.
Οι δύο 15χρονοι ανακρίθηκαν στην παρουσία των γονιών τους και στη συνέχεια συνελήφθησαν. Σύμφωνα με την Αστυνομία παραδέχθηκαν την εμπλοκή τους στο επεισόδιο και σήμερα θα οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου.
Για την ίδια υπόθεση, έχει συλληφθεί ένας 22χρονος, ο οποίος προφυλακίστηκε από το δικαστήριο για 8 ημέρες.
Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όταν 20χρονος διανομέας φαγητού από το Πακιστάν είχε πέσει θύμα ληστείας από ομάδα 4 ατόμων. Ακολούθως, ο διανομέας μετέβη μαζί με δύο φίλους του σε πάρκο, για να ανακτήσει τη μοτοσικλέτα του. Ωστόσο, και οι τρεις δέχτηκαν επίθεση με ρόπαλα από 15 άτομα. Οι δύο φίλοι του διανομέα, ηλικίας 34 και 38 ετών, τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται με κατάγματα.

40χρονος τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του αστυνομικό

40χρονος οδηγός στην Λάρνακα παρέσυρε και τραυμάτισε με αυτοκίνητό του αστυνομικό που ήταν καθήκον.
Το συμβάν συνέβη γύρω στις 9 χθες βράδυ στη Λεωφόρο Μακαρίου, όταν ο οδηγός επέμενε να εισέλθει στο δρόμο που ήταν κλειστός παρά τις υποδείξεις του αστυνομικού.
Ο 40χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο Δικαστήριο
Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λάρνακας Έφερε εκδορές και εκχυμώσεις στο σώμα του και αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών έλαβε εξιτήριο.