Στο στάδιο της υλοποίησης έχει τεθεί το επί χρόνια αίτημα της Κοινότητας Μουταγγιάκκας για βελτίωση και ανάπλαση των υποδομών του περιφερειακού Δημοτικού Σχολείου Μουτταγιάκας στο οποίο φοιτούν πάνω από 200 μαθητές από διάφορες κοινότητες.
Σε δηώσεις του στο Κανάλι 6 ο κοινοτάρχης Μουταγιάκκας Βάσος Κουμπάρος, ανέφερε ότι στις 15 Οκτωβρίου θα παραδοθεί η πρώτη φάση του έργου, η οποία περιλαμβάνει νέες αίθουσες διδασκαλίες οι οποίες έχουν κτιστεί σε μέρος του σχολείου που έχει κατεδαφιστεί.
Κατά την δεύτερη φάση του έργου που θα ξεκινήσει αρχές του 2022 όπως σημείωσε ο κ. Κουμπάρος θα κατεδαφιστεί το άλλο μισό μέρος του σχολείου το οποίο ανεγέρθηκε το 1980 για να κτιστούν νέες τάξεις ενώ σε άλλες τάξεις θα γίνουν αντισεισμικά και βελτιωτικά έργα.
Η Τρίτη και τελευταία φάση αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2023 με την δημιουργία αίθουσας πολλαπλής χρήσης που θα περιλαμβάνει θέατρο και κλειστό γήπεδο ανέφερε ο κ. Κουμπάρος ο οποίος πρόσθεσε ότι το όλο έργο θα στοιχίσει 2 εκατομμύρια 100 χιλιάδες ευρώ.