Τέσσερα ανήλικα πρόσωπα κατέληξαν στο νοσοκομείο Λεμεσού, μετά από πάρτι, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Γερμασόγειας, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ανήλικοι κατανάλωσαν αλκοολούχα ποτά.

Όπως έγραψε το SigmaLive, το οποίο δέχθηκε καταγγελία από πατέρα, το παιδί του οποίου ήταν προσκεκλημένο στο εν λόγω πάρτι, λόγω της αλόγιστης χρήσης ουσιών χρειάστηκε να κληθούν και ασθενοφόρα στο σημείο.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου έγινε σχετική καταγγελία στην αστυνομία και μέλη της μετέβησαν στην εν λόγω οικία χωρίς όμως να βρουν νεαρούς που συμμετείχαν στο πάρτι. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι δεν εντοπίστηκαν αλκοολούχα ποτά.

Στην συνέχεια, μέλη της αστυνομίας σύμφωνα με τον κύριο Κυριάκου, μετέβησαν στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου εντοπίστηκαν εκεί νεαρά πρόσωπα τα οποία ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και συνοδεύονταν από τους γονείς τους.

Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή είπε ο κύριος Κυριάκου και γίνονται διευθετήσεις οι νεαροί να μεταβούν για συνεντεύξεις στην αστυνομία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε κατάθεσή του ο ιδιοκτήτης της κατοικίας υποστήριξε ότι δεν υπήρχαν αλκοολούχα ποτά στο πάρτι γενεθλίων της κόρης του, ενώ ισχυρίστηκε ότι η κατανάλωση αλκοόλ έγινε σε διπλανό πάρκο, όπου μαζεύτηκαν κι άλλοι ανήλικοι.