Στην αναζήτηση νέου δικηγόρου βρίσκεται η οικογένεια του εθνοφρουρού Θανάση καθώς ο δικηγόρος τους Λουκής Λουκαΐδης, εξέφρασε σήμερα την πρόθεση του να αποχωρήσει από την υπόθεση για λόγους υγείας.

Ο κ. Λουκαίδης εξέφρασε την πρόθεση του στη διάρκειας της σημερινής διαδικασίας της θανατικής ανάκρισης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού. Το δικαστήριο όρισε ως νέα ημερομηνία την 24η Νοεμβρίου, στις 11:00.

Στη διάρκεια της διαδικασίας το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του ιατροδικαστή Πανίκου Σταυριανού να παρευρίσκεται στο δικαστήριο ως ενδιαφερόμενο μέρος. Το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο κ. Σταυριανού θα κλητευθεί σε μεταγενέστερο στάδιο να καταθέσει στην υπόθεση, αλλά δεν θα λάβει μέρος στη θανατική ανάκριση.

Στη σημερινή δικάσιμο αναμενόταν να γίνει επίσης προγραμματισμός των επόμενων διαδικασιών της θανατικής ανάκρισης. Η πρόθεση του κ. Λουκαΐδη να αποχωρήσει όμως άλλαξε και πάλι τα δεδομένα.

Το δικαστήριο όρισε την υπόθεση στις 24 Νοεμβρίου δίνοντας περιθώριο στην οικογένεια να βρει καινούργιο δικηγόρο. Στις 24 Νοεμβρίου, όταν θα παρουσιαστεί ο νέος δικηγόρος της οικογένειας αναμένεται να γίνει προγραμματισμός των επόμενων διαδικασιών της θανατικής ανάκρισης.

Πηγή: ΚΥΠΕ