Αλλαγή στον προγραμματισμό του Υπουργείου Υγείας για τη μονάδα δειγματοληψίας ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) στο My Mall, είχαμε το μεσημέρι, καθώς κρίθηκε αναγκαία η μετακίνηση της στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, έξω από την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, λόγω άρνησης της διεύθυνσης του εμπορικού κέντρου να επιτρέψει τη λειτουργία της εντός του χώρου στάθμευσης, η μονάδα δειγματοληψίας λειτούργησε σε σημείο έξω από το χώρο στάθμευσης του My Mall, αντί στο σημείο που είχε καθοριστεί χθες, με αποτέλεσμα οι πολίτες να μην μπορούν να την εντοπίσουν και να γίνει μικρός αριθμός δειγματοληψιών.

Ως εκ τούτου, το Υπουργείο αποφάσισε όπως η μονάδα δειγματοληψίας μεταφερθεί για το υπόλοιπο της ημέρας (μέχρι τις 17:00) έξω από την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, ενισχύοντας το σταθμό δειγματοληψίας που ήδη λειτουργεί εκεί από τις 08:30.

Υπενθυμίζεται ότι για σήμερα, στη Λεμεσό, σημείο δειγματοληψίας λειτουργεί και στο Limassol Shopping Centre (πρώην Ορφανίδης), επίσης μέχρι η ώρα 17:00.