Ευρεία σύσκεψη θα οργανωθεί σύντομα στη Λεμεσό με όλους τους αρμόδιους παράγοντες προκειμένου να συζητηθούν όλες στοχεύσεις που υπάρχουν για το Τσίρειο στάδιο αλλά και τους χώρους γύρω από αυτό, έκταση που ανέρχεται σε 120 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, όπως δήλωσε στο Κανάλι 6 ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής, Παύλος Μυλωνάς.

Σύμφωνα με τον κ. Μυλωνά, ο ΓΣΟ ζητά την εκτέλεση βελτιωτικών έργων 3,5 εκατομμυρίων για τις κερκίδες, η ΚΟΕΑΣ ζητά να στηριχθεί η προσπάθεια να εξακολουθήσει να αξιοποιείται στο στάδιο για τη διεξαγωγή αγώνων στίβου και να χρησιμοποιείται από τους αθλητές, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από ποδοσφαιρικές ομάδες της Λεμεσού να το χρησιμοποιούν.

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής Επιτροπής ανέφερε ακόμη πως από πλευράς του ΚΟΑ λέχθηκε ότι ακυρώθηκαν οι προσφορές για τα βελτιωτικά έργα στις κερκίδες, οπότε πρέπει να βρεθεί τρόπος να ξεκινήσουν.

Πρόσθεσε πως απ’ εκεί και πέρα οι βουλευτές της Λεμεσού που ενέγραψαν και το θέμα, έχουν υποχρέωση να παλέψουν ώστε η τεράστια αυτή έκταση να αξιοποιηθεί επ’ ωφέλεια της κοινωνίας και του Δήμου Λεμεσού, αλλ;a και για τον αθλητικό τουρισμό, αφού πάρα πολλοί αθλητές από χώρες της κεντρικής και βόρεια Ευρώπης, ζητούν να αθλούνται στη Λεμεσό, λόγω καιρικών συνθηκών.