Καθοριστική η σημερινή βραδιά για την προσπάθεια της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης στις διοργανώσεις της UEFA.

Το αποτέλεσμα των αποψινών τους αγώνων στους επαναληπτικούς των play-offs θα κρίνει, για την Ομόνοια στους ομίλους ποιας διοργάνωσης θα αγωνιστεί και για την Ανόρθωση, αν θα επιστρέψει μετά από 13 χρόνια στους ομίλους των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Πρώτη χρονικά αρχίζει την προσπάθεια της η Ανόρθωση. Στις 20:00 υποδέχεται στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” (cablenet) την Ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά στον επαναληπτικό του 0-0 στον πρώτο αγώνα. Η Ανόρθωση προκρίνεται με οποιαδήποτε νίκη ενώ, με οποιοδήποτε ισόπαλο αποτέλεσμα, ο αγώνας οδηγείται στην παράταση. Η νικήτρια ομάδα θα προκριθεί στους ομίλους του UEFA Europa Conference League. Η χαμένη, θα αποχαιρετήσει τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Ομόνοια αγωνίζεται στις 22:00 (Cablenet) με την Άντβερπ στο Βέλγιο, έχοντας υπέρ της τη νίκη με 4-2 στον πρώτο αγώνα. Με το αποτέλεσμα αυτό, η Ομόνοια προκρίνεται στους ομίλους του Europa League αν δεν χάσει ή αν χάσει με ένα τέρμα διαφορά ενώ αν χάσει με δύο τέρματα διαφορά, ο αγώνας θα οδηγηθεί στην παράταση.

Αν η Ομόνοια ολοκληρώσει απόψε με επιτυχία αυτό που άρχισε πριν μια εβδομάδα στο ΓΣΠ, θα προκριθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους ομίλους του Europa League. Σε αντίθετη περίπτωση, θα αγωνιστεί στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.