"Με Δύναμη από την Κηφισιά" στο Red Stage Theatre 13 ΜάιοςΜάι 2024 20:00 - 14 ΜάιοςΜάι 2024 20:00

Θέατρο

Το έργο των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά "Με Δύναμη από την Κηφισιά"παρουσιάζεται στις 13 και 14 Μαϊου, στις 20:00, στο Red Stage Theatre, στη Λευκωσία, σε μορφή σκηνοθετημένου θεατρικού αναλόγιου, σε σκηνοθεσία και σκηνογραφία Ελένης Οδυσσέως.

Λίγα λόγια για το έργο:

Τέσσερις γυναίκες των βορείων προαστίων της Αθήνας, στην προσπάθεια τους να αυτονομηθούν και να αντιμετωπίσουν τη ζωή με δύναμη, διαπιστώνουν τη ματαιότητα της χειραφέτησής τους.

Η Αλέκα, η Φωτεινή, η Μάρω και η Ηλέκτρα. Γυναίκες με λαχτάρα για ζωή φλυαρούν αδιάκοπα για πράγματα ασήμαντα, καθημερινά, ανθρώπινα. Αξιαγάπητες, ανήσυχες και διψασμένες για ηλιοβασιλέματα και έρωτα, αλλά και αδυναμίες, υποκύπτουν σε κάθε τους απογοήτευση σε καθημερινές ουσίες επισκιάζοντας τη μοναξιά τους. Οι αγωνίες τους αφορούν μονάχα ένα πράγμα: την ανάγκη για άνδρα. Χοντρό, ξανθό, χωρισμένο, παντρεμένο, δικηγόρο, νεοναζί, φορτηγατζή ή εγγονό βιομηχάνου, δεν έχει σημασία. Όσον αφορά την Αλέκα, τη Μάρω και τη Φωτεινή, οτιδήποτε κι αν είναι που θα μπορούσε να τις απομακρυνει από τη μοναξιά τους! Τέσσερις γυναίκες στριμώχνουν τα όνειρά τους σε ένα σπίτι της Κηφισιάς, αλλά προσδοκούν να ταξιδέψουν ως την Ταϊλάνδη, μπας και μακριά από την πραγματικότητα βρουν έστω μια στάλα δύναμης. Ζωές εξαρτημένες από κάτι. Ενδιαφέροντα που χαϊδεύουν τα πιο χαμηλά τους ένστικτα. Αυτοεκτίμηση που αγγίζει το πάτωμα. Aναζητούν τη ματιά κάποιου άλλου για να ζήσουν. Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει βρεθεί στη θέση αυτών των γυναικών. Ποιόν δεν έχει αγγίξει το δράμα της απελπισίας και η αναμονή του έρωτα. Η απελπισία τού περίμενε, του τηλεφώνου που δεν χτυπά.

Παίζουν: ´Αντρη Αγαθαγγέλου, Λουκία Μουσουλιώτου, Ελένη Οδυσσέως, ´Αντρεα Δημητρίου

Εισιτήρια: www.more.com

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Σχόλια

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org