Στην Πάφο εντοπίστηκαν γύρω στις 4 το απόγευμα οι ληστές της χρηματαποστολής αρτοποιείου στον Άγιο Δομέτιο, που είχε σημειωθεί δύο ώρες νωρίτερα.

Κλιμάκιο της ΜΜΑΔ, το οποίο κινείτο στην περιοχή του Παλαιού Αεροδρομίου Πάφου, μεταξύ Τίμης και Κουκλιών, εντόπισε ύποπτα πρόσωπα σε όχημα ταξί.

Στη θέα των αστυνομικών που σταμάτησαν το ταξί για έλεγχο, οι επιβάτες του το εγκατέλειψαν, τρέχοντας στους αγρούς. Στην καταδίωξη που ακολούθησε ρίχθηκαν και προειδοποιητικά πυρά, προς ανακοπή τους. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο εκ των τριών υπόπτων, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για εντοπισμό και σύλληψη του τρίτου προσώπου. Τις έρευνες συνδράμει πλέον το ελικόπτερο της Αστυνομίας, ανιχνευτικοί σκύλοι της δύναμης και ισχυρές επίγειες δυνάμεις από Πάφο και Λευκωσία.

Εντός του οχήματος βρέθηκε η τσάντα με το χρηματικό ποσό που είχε κλαπεί από τον υπάλληλο της χρηματαποστολής, με περιεχόμενο γύρω στις 50 χιλιάδες ευρώ. Από τις πρώτες πληροφορίες, διαπιστώνεται ότι οι 3 φερόμενοι δράστες, αμέσως μετά τη ληστεία επιβιβάστηκαν στο ταξί, ζητώντας από τον οδηγό να τους μεταφέρει από τη Λευκωσία στην Πάφο.

Ο οδηγός αναμένεται να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία.