Σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του ΓΝ Λευκωσίας νοσηλεύεται 19χρονη, η οποία τραυματίστηκε σε νέα τροχαία σύγκρουση, που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής υπό εξέταση στοιχεία, ενώ η 19χρονη οδηγούσε αυτοκίνητο στον νέο δρόμο λιμανιού, έχοντας ως συνοδηγό 17χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημά της συγκρούστηκε πλευρικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε στην ίδια κατεύθυνση άντρας ηλικίας 43 ετών, με συνοδηγό δεύτερο άντρα.

Από τη σύγκρουση τα δύο αυτοκίνητα φέρονται να κινήθηκαν αριστερά και προσέκρουσαν σε προστατευτικό κιγκλίδωμα, ενώ στη συνέχεια το αυτοκίνητο των δυο νεαρών περιστράφηκε εντός του δρόμου, με αποτέλεσμα η 19χρονη να εκτιναχθεί εκτός του οχήματος και να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε τη 19χρονη και τη 17χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Από τις ιατρικές εξετάσεις διαφάνηκε ότι, η 19χρονη φέρει κατάγματα και εσωτερική αιμορραγία στο κεφάλι, και κατάγματα στο θώρακα.

Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η 17χρονη κρατήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για παρακολούθηση, αφού δεν φαίνεται να έχει υποστεί οποιοδήποτε σοβαρό τραυματισμό.

Τις συνθήκες του νέου τροχαίου διερευνά η Τροχαία Λεμεσού.

Πηγή: ΚΥΠΕ