Διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης του νοσοκομείου Λευκωσίας ο 13χρονος που τραυματίστηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην επαρχία Λεμεσού.  Στο νευροχειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται επίσης και ο 15χρονος που τραυματίστηκε στο ίδιο δυστύχημα. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 3.30 τα ξημερώματα, όταν 15χρονος, με συνοδηγό 17χρονο και επιβάτες στο πίσω μέρος του οχήματος ακόμη δύο ανήλικους, ηλικίας 13 και 15 ετών, παρέκκλινε της πορείας του, χτύπησε σε κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε γκρεμό βάθους 10 περίπου μέτρων.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο βοηθός υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, την πορεία του οχήματος σταμάτησε μεγάλο δέντρο στο οποίο προσέκρουσε, ενώ ο 13χρονος και ο 15χρονος, που βρίσκονταν στο πίσω μέρος του μονοκάμπινου, τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο ΓΝ Λεμεσού.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης των δύο ανηλίκων, ηλικίας 15 και 13 ετών, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο 13χρονος διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ ο 15χρονος στο νευροχειρουργικό τμήμα. Ο οδηγός και ο συνοδηγός υπέστησαν μικροτραυματισμούς.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Καφάς είπε πως ο 15χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αλκοτέστ, ενώ εξετάζονται και οι ποινικές ευθύνες του ιδιοκτήτη του οχήματος.