Σοβαρές καταγγελίες για τις συνθήκες νοσηλείας ασθενών στο νοσοκομείο Λεμεσού, διατυπώθηκαν στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού μας. από γυναίκα που έτυχε νοσηλείας, καθώς και συγγενικό πρόσωπο ασθενούς που νοσηλεύτηκε.

Όπως κατήγγειλε γυναίκα που νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο, εντός των θαλάμων επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες αφού τα παράθυρα αφήνονται ανοικτά και οι ασθενείς αναγκάζονται να φορούν κάλτσες και σακάκια, ενώ η ίδια κατάσταση επικρατεί και στις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με την ίδια, οι νοσηλευτές αφαιρούν τους ορούς από τους ασθενείς, για να μην τους αλλάζουν το βράδυ, ενώ δεν ανταποκρίνονται στα κουδούνια που χτυπούν οι ασθενείς ζητώντας βοήθεια.

Δεύτερη παραπονούμενη κατήγγειλε ότι, ενώ μετέφερε ασθενοφόρο την πεθερά της στο νοσοκομείο το βράδυ, την επομένη δεν την έβρισκαν και αρνούνταν ότι είχε γίνει εισαγωγή, για να βρεθεί τελικά στον 5ο όροφο, ενώ όταν της έδωσαν εξιτήριο, την έβγαλαν έξω μόνο με τη ρόμπα του νοσοκομείου, μέσα στο κρύο.

Η ίδια κατήγγειλε, ακόμη, ότι πριν 40 μέρες απεβίωσε στο νοσοκομείο ο πεθερός της και μέχρι σήμερα δεν τους έχουν πει την αιτία του θανάτου του.

Ο σταθμός μας έχει διαβιβάσει τις καταγγελίες στη διεύθυνση του νοσοκομείου.