Άλλη μια επιτυχία της κυπριακής σκοποβολής, αυτή τη φορά από το αγώνισμα του κόμπακ ήρθε να προστεθεί στην πλούσια τροπαιοθήκη της ΣΚΟΚ. Ο πρωταθλητής του κόμπακ Λεύκιος Μιλτιάδους, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους διεθνείς αγώνες του “CYPRUS GRAND PRIX”, εξασφάλισε και το αργυρό μετάλλιο στους διεθνείς αγώνες “Grand Prix of Latvia”, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στην πόλη Ρέζεκνε της Λεττονίας, από τις 16 μέχρι τις 20 Ιουνίου.

Στους αγώνες που έγιναν στο σύγχρονο σκοπευτήριο Οκσάλις (Oksalis Shooting Range) της Λεττονικής πόλης, συμμετείχαν 125 σκοπευτές και σκοπεύτριες από 8 χώρες, μεταξύ των οποίων και τέσσερις Κύπριοι. Εκτός από τον «αργυρό» νικητή, συμμετείχαν οι Κύπριοι διεθνείς, Στέλιος Λαυρεντίου (32ος), Χρίστος Σπύρου (40ός) και Ματθαίος Αρμεύτης (49ος).

Με την ολοκλήρωση των 200 δίσκων του αγώνα, τρεις σκοπευτές βρέθηκαν ισόβαθμοι στην πρώτη θέση με 185 επιτυχίες: Ο πρωταθλητής μας Λεύκιος Μιλτιάδους, ο Λιθουανός Βιργίλιους Γκράιπ και ο Πολωνός Ρεμίκιους Βλόταρτσικ, οι οποίοι οδηγήθηκαν σε αγώνα μπαράζ. Εκεί όπου ο Πολωνός με 14/25 περιορίστηκε στο χάλκινο μετάλλιο, ενώ οι Μιλτιάδους και Γκράιπ βρέθηκαν ξανά ισόβαθμοι με 19/25 και οδηγήθηκαν σε αγώνα «ξαφνικού θανάτου», για να κερδίσει τελικά ο Λιθουανός σκοπευτής με 8/10 έναντι 7/10 του πρωταθλητή μας που κατέλαβε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο. Άλλη μια διάκριση της κυπριακής σκοποβολής και του ίδιου του Λεύκιου Μιλτιάδους που αποδεικνύουν το ψηλό επίπεδο του ιδίου αλλά και των Κυπρίων σκοπευτών, σ’ όλα τα αγωνίσματα της σκοποβολής.