Ο πολυθεματικός χώρος εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας του «Κάουρα», που στοίχησε 700 χιλιάδες ευρώ και χρειάστηκε ενάμιση χρόνος για την ολοκλήρωσή του, αναμένεται να παραδοθεί εντός των ημερών, σύμφωνα με τον κοινοτάρχη Αγρού, Μιχάλη Κωνσταντινίδη.

Ο κ. Κωνσταντινίδης, μιλώντας στο Κανάλι 6, σημείωσε ότι στο σημείο δημιουργήθηκαν παιδότοπος, πλατεία, παγκάκια και χώρος για να πίνουν τον καφέ τους οι πολίτες, ενώ σημείωσε ότι, στο πλαίσιο των εργασιών, εντοπίστηκε γεφύρι του 1934, το οποίο και επιδιορθώθηκε.

Σημείωσε, παράλληλα, ότι θα προκηρυχθούν προσφορές για δύο θέσεις θέας που καθορίστηκαν από το Τμήμα Δασών και αναμένεται να στοιχήσουν 10 χιλιάδες ευρώ η κάθε μια.

Ο κοινοτάρχης Αγρού μας ανέφερε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ανακατασκευή αίθουσας του Γυμνασίου της κοινότητας, η οποία αναμένεται να στοιχήσει ένα εκατομμύριο ευρώ και να ολοκληρωθεί σε 18 μήνες.

Σε σχέση με το αθλητικό κέντρο «Γλαύκος Κληρίδης», το οποίο παραμένει κλειστό εδώ και ένα χρόνο λόγω ηλεκτρολογικών προβλημάτων, σημείωσε ότι αναμένεται να προκηρυχθούν προσφορές για να γίνουν οι αναγκαίες επιδιορθώσεις.