Επίθεση που δέχθηκαν νεαροί που βρίσκονταν το βράδυ της Τετάρτης στην παλιά Λευκωσία, από ομάδα αγνώστων προσώπων είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 23χρονου ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Κατά την επίθεση τραυματίστηκε και δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 21 ετών, το οποίο επίσης νοσηλεύεται.
Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι γύρω στις 10 το βράδυ της Τετάρτης, ενώ 23χρονος και 21χρονος με καταγωγή από το εξωτερικό βρίσκονταν, μαζί με άλλα δύο πρόσωπα, στην πλατεία Σολωμου, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα αγνώστων προσώπων.
Από την επίθεση τραυματίστηκαν ο 23χρονος και ο 21χρονος και μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Ο 23χρονος έφερε κάκωση κεφαλής με ανοιχτό τραύμα μετωπιαίου κρανίου, καθώς και κακώσεις στα πόδια. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.
Ο 21χρονος φέρει κακώσεις στο κεφάλι και κρατήθηκε προληπτικά για νοσηλεία.
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας. Μέλη της Αστυνομίας διεξάγουν έρευνες για να διαφανεί από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης των χώρων εστίασης της περιοχής, τι ακριβώς συνέβη.