Σε καλό δρόμο φαίνεται να βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας σε σχέση με την υπόθεση με τα πλαστά έγγραφα που παρουσίασαν 20 πρόσωπα από τρίτες χώρες για έκδοση άδειας οδηγού.

Χθες συνελήφθησαν άλλα δύο πρόσωπα σε σχέση με την υπόθεση. Πρόκειται για 43χρονη δημόσια υπάλληλο σε Κέντρο Εξυπηρέτησης του πολίτη και 57χρονο που ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών.

Από εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι η 43χρονη ήταν το πρόσωπο που παρέλαβε και τις 20 αιτήσεις των αλλοδαπών για την ανανέωση των αδειών οδήγησης τους, στις οποίες υπήρχαν πλαστογραφημένα έντυπα ενώ απουσίαζαν σημαντικά έγγραφα, τα οποία ήταν απαραίτητα για την επανέκδοση των αδειών.

Περαιτέρω ηγέρθησαν υπόνοιες εναντίον της 43χρονης, η οποία πήγε απόσπαση για δύο ημέρες στο ΚΕΠ στον Αγρό και αυτές τις δύο ημέρες δέχθηκε η ίδια 4 αιτήσεις στις οποίες υπήρχαν πλαστογραφημένα έγγραφα.

Όσον αφορά τον 57χρονο που ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών, φαίνεται να ήταν το πρόσωπο που βοηθούσε τον 65χρονο που ήδη τελεί υπό κράτηση για την ίδια υπόθεση.

Σε σχέση με την υπόθεση τελούν ήδη υπό κράτηση 5 αλλοδαποί, ενώ καταζητούνται άλλοι 18.

Η 43χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης της ενώ η διαδικασία για τον 57χρονο θα γίνει στην απουσία του, γιατί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αφού επικαλέστηκε προβλήματα υγείας.