Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο του κέντρου της Λεμεσού με κόστος 7 εκατομμύρια ευρώ, που στόχο έχει να προστατεύσει τις περιοχές της οδού Ανεξαρτησίας και του μεσαιωνικού κάστρου.

Όπως δήλωσε στο Κανάλι 6 ο Διευθυντής του ΣΑΛΑ Γιάννης Τσουλόφτας, αυτή την περίοδο διεξάγονται εργασίες στην περιοχή μεταξύ των οδών Βασίλη Μιχαηλίδη και Αγίας Φυλάξεως κάτω από την λεωφόρο Μακαρίου.

Ο κ. Τσουλόφτας τόνισε πως το ΣΑΛΑ καταβάλει προσπάθειες ώστε να προκαλείται η λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία για τους οδηγούς, στους δρόμους που διεξάγονται τα έργα.

Στο μεταξύ το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοίνωσε ότι στα πλαίσια του Αντιπλημμυρικού Έργου της Μείζονος Λεμεσού,  μέχρι την Τετάρτη 30 Μαρτίου, θα εκτελούνται εργασίες για την τοποθέτηση οχετών ομβρίων στην  οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου από την συμβολή με την οδό Κορώνης με κατεύθυνση προς την Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μέχρι την συμβολή με την οδό Κύκνου, στην περιοχή Τσιρείου, στον Δήμο Λεμεσού.

Καλείται το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση για διοχέτευση της τροχαίας κίνησης.