Μπροστά σε υπόθεση φόνου εκ προμελέτης βρίσκονται οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, μετά τον εντοπισμό του πτώματος 36χρονης αλλοδαπής, στην οικία της, στον Άγιο Τύχωνα ενώ πριν από λίγο εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η άτυχη γυναίκα φέρει τραύμα στο κεφάλι.

Την 36χρονη εντόπισε αναίσθητη γύρω στις 12 και 15 το μεσημέρι στο υπνοδωμάτιο της ο 15χρονος γιος της μαζί με μία φίλη της η οποία την έψαχνε.

Ο 15χρονος γιος της φαίνεται να ήταν και ο τελευταίος που την είχε δει εν ζωή, το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ εξετάζεται η μαρτυρία του που αναφέρει ότι άκουσε κάποιες φωνές τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ αυτός βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο του.

Τα δυο μικρότερα παιδιά της 36χρονης, 3 και 6 χρόνων, απουσίαζαν από το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς θα περνούσαν το Σαββατοκύριακο μαζί με τον πρώην σύζυγο της, ο οποίος κλήθηκε στη σκηνή και αργότερα για να δώσει κατάθεση στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη και γίνονται εξετάσεις από την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ αυτοψία διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Οι έρευνες συνεχίζονται και κάποια πρόσωπα από τον περίγυρο της 36χρονης έχουν κληθεί για ανάκριση, ενώ ήδη η Αστυνομία εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης εναντίον 29χρονου Λιθουανού φίλου του θύματος, για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.